Verwen jezelf en laat je haar verzorgen bij E-Coiffure in Harelbeke.

Uw kapsalon voor een nieuwe snit of een feestkapsel

Heeft u gewoon zin in een nieuwe snit of wilt u een bruidskapsel dat perfect bij uw jurk past? Wat u ook voor ogen heeft, bij E-Coiffure in Harelbeke bent u altijd verzekerd van een persoonlijke, kwalitatieve service. Met meer dan 15 jaar ervaring als kapster verzorgen wij alles van knippen en drogen tot verven en volledige feestkapsels. Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Een ruim aanbod aan diensten voor iedereen

Dames, heren en kinderen zijn welkom in ons kapsalon voor uiteenlopende diensten. Wij knippen, kleuren en trimmen naar wens. Vertel ons wat u wilt en wij zorgen voor het resultaat dat u voor ogen heeft. Ook voor een prachtig bruidskapsel, communiekapsel of feestkapsel zit u goed bij ons. Bovendien geven wij u graag advies over de juiste haarverzorging.

Onze grootste troeven

Voor de gezondheid van uw haar vinden wij het belangrijk dat we enkel kwalitatieve producten gebruiken. U kunt bij ons altijd rekenen op een persoonlijke service. Daarom werken wij op maat van uw wensen en behoeften. Onze trouwe klanten zijn hier het grootste bewijs van! Wij willen dat onze klanten zich op hun gemak en goed in hun vel voelen in ons kapsalon.

Maak een afspraak

Neem vandaag nog contact op met E-Coiffure voor een afspraak of voor meer informatie. Op woensdag, donderdag en vrijdag kunt u bij ons terecht van 8.30 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 18.00 uur. Op zaterdag staan wij tot uw beschikking 8.00 tot 16.00 uur.

E-coiffure

Generaal Deprezstraat 126
8530 Harelbeke
056255699
0491258240
 Bereken route

E-coiffure